Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. De website zal dan ook niet correct werken.
Update je browser of download een van de onderstaande browsers

Safari Firefox Chrome Explorer
TV Vlaanderen on the road with the EggStreamer
 
Coca-Cola X-mas Truck on tour

U heeft vast de Coca-Cola Kerst Truck op de televisie gezien… Dit is uw kans om hem in het echt te zien! EventRent gaat deze maand met deze welbekende truck op tour door heel Nederland. Dit is jouw kans om er mee op de foto te gaan en deze foto te delen met familie en vrienden. Kom in Kerstsferen en bezoek onze Kerst Tour!
Gates on tour with their own factory on wheels


Gates is a world renowned manufacturer of fluid power products such as hydraulic and industrial hoses, couplings, fittings and self assembly equipment. During the tour, visitors will be guided towards the different assembly stations where they will be able to learn about Gates in an interactive way.
Siemens Healthineers on tour with InfoVan #01

 

Siemens Healthineers komt naar u toe met de roadshow “Atellica On Tour”! Met onze InfoVan #01 gaat Siemens langs bij verschillende laboratoria in België. Maak kennis met de vernieuwende oplossing voor uw labo tijdens deze roadshow.

Kadaster on tour with CityVan
 
Eaton travels through South Africa

Eaton launched for the second year the South Africa Mobile Tech Day, a month long exhibition to showcase the company’s solutions in commercial construction. The Eaton Mobile Tech Day is an innovative concept that combines expert analysis and demonstrative exhibitions to address customers’ power management needs. Seasoned industry specialists and thought leaders travelling the country demonstrating Eaton solutions, which are designed and built for functionality, sustainability and aesthetics. These industry experts were brought in to discuss business issues face-to-face with long standing and new clients. 
Campingtour trekt door Nederland


De Campingtour trekt door Nederland met een karavaan aan prijzen! De Postcodeloterij Camping Tour bezoekt komende maand in elke provincie een camping die hoog staat aangeschreven. Voor de campinggasten wordt een gratis bingo georganiseerd waarbij diverse prijzen te winnen zijn; van een goodiebag tot een postcodeloterij fiets. 

NBC Tour de France 2017
Maes Pils op tour met Event EggStreamer


Het festival seizoen is van start! Meas Pils rijdt komende zomer de festivals af met de EggStreamer omgetoverd als mobiele tattoo shop.  
EventRent start partnership met MatchMedia in Oman

 

EventRent en MatchMedia zijn in Januari 2017 gestart met een gezamenlijke campagne om de landen in het Midden-Oosten te voorzien van hoogwaardige roadshow voertuigen. Beide bedrijven zijn begonnen met een indrukwekkende combinatie van een Amerikaanse Showtruck met een dubbele uitschuiftrailer. Deze unit zal worden gebruikt om een bedrijven terrein in aanbouw te promoten in Oman en de omliggende landen waaronder de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Verder is het doel om alle faciliteiten die Oman te bieden heeft als “Gateway naar het Midden-Oosten” te promoten. Het Sultanaat van Oman investeert de komende jaren substantieel om deze ambitie te realiseren. Een goed voorbeeld daarvan is de recent ontwikkelde haven van Sohar.

 

EventRent en MatchMedia kijken ernaar uit om ook voor u de de partner te worden voor “Moving your brand” in het Midden-Oosten.

 

Gouverneur Mohammed Alkindi, President van Match Media verklaart hierover het volgende; Wij zijn verheugd om deze combinatie met EventRent aan te gaan. Match Media biedt haar diensten aan voor alle bedrijven en overheden in het gehele Midden-Oosten waarbij de focus ligt op de GCC (Gulf Cooperation Council) waarin de volgende zes landen in zijn vertegenwoordigd; Bahrein, Koeweit,  Oman, Qatar, Saoedi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Onze marketing activiteiten zijn uitgebreid met Mobiele Roadshow capaciteiten dankzij de samenwerking met EventRent. De mobiele Roadshows gaan een sleutelrol vervullen in diverse promoties in deze regio’s. Sandan L.L.C. heeft reeds enkele maanden gebruik gemaakt van deze Roadshow diensten en meerdere bedrijven zijn in onderhandeling met Match Media voor vergelijkbare inzetten.

 

Nieuws archief
Tour Concepting
Heeft u tailor-made wensen?
Wij hebben de ideeën
Tour Concepting
Tour Management
U heeft graag alles tot in de puntjes voor u geregeld?
Tour Management
Truck Management
De roadshow is waar het om gaat;
wij kleden uw project volledig aan.
Truck Management