Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. De website zal dan ook niet correct werken.
Update je browser of download een van de onderstaande browsers

Safari Firefox Chrome Explorer
Grootste Europese vloot; 165 promotievoertuigen!

ROADSHOWTRAILERS | HOSPITALITY UNITS | POP-UP SHOPS | DRIVE YOURSELF | SPECIALS

EventRent beschikt met meer dan 165 mobiele promotie- en hospitality units over het nieuwste en ruimste assortiment van Europa! Het assortiment bestaat onder andere uit pop-up shops, informatie- en service units (drive-yourself), diverse soorten en maten roadshowtrailers, hospitality units voor (sport)evenementen maar ook uit mobiele trainingsruimten en diverse specials. Het complete aanbod vindt u in onze digitale showroom. Voor een persoonlijke rondleiding door onze showroom kunt u contact met ons opnemen via +31 (0) 8888 22 111.


VIRTUEEL | FYSIEK; DE ULTIEME MARKETINGCOMBINATIE

De noodzaak om producten en diensten fysiek onder de aandacht te brengen van de gebruiker is van alle tijden maar het belang hiervan groeit naarmate de digitalisering van de economie toe neemt. In de praktijk, maar ook uit onderzoek, blijkt dat in het huidige internettijdperk het verschil wordt gemaakt door persoonlijke aandacht en beleving; zien, horen, proeven, ruiken en voelen! 5D-communicatie. Virtuele en fysieke marketingactiviteiten ondersteunen en versterken elkaar in keuzeprocessen van gebruikers. EventRent denkt graag met u mee over de wijze waarop uw product of dienst op de meest effectieve manier onder de aandacht van uw doelgroep kan worden gebracht. Bij EventRent is deze uitdaging in goede handen. EventRent is sinds 1992 actief op het gebied van conceptontwikkeling, bouw(begeleiding), tourplanning, transport, onderhoud en handeling van roadshows en andere mobiele projecten.


EVENTRENT BRENGT MERKEN EN MENSEN DICHTER BIJ ELKAAR


Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking, we zijn bereikbaar onder telefoonnummer +31 (0) 8888 22 111.

Tour Concepting
Heeft u tailor-made wensen?
Wij hebben de ideeën
Tour Concepting
Tour Management
U heeft graag alles tot in de puntjes voor u geregeld?
Tour Management
Truck Management
De roadshow is waar het om gaat;
wij kleden uw project volledig aan.
Truck Management